Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

04.12.2019

Skaber visionsforslag for NRK’s nye hovedkontor

For Stor-Oslo Eiendom har vi skabt et visionsforslag for udviklingen af NRK’s fremtidige hovedkontor i Linderud nord for Oslo. Et hovedkontor, der med visionsforslaget vil træde i karakter som en bæredygtig og mangfoldig medieby med udsigt over den norske hovedstad.

2 F

En række ejendomsudviklere har budt ind på udviklingen af NRK’s fremtidige hovedkontor. Heriblandt Stor-Oslo Eiendom for hvem vi har skabt et visionsforslag for udviklingen af det nye hovedkontor for Norges største medievirksomhed. Med forslaget viser vi mulighederne for at etablere hovedkontoret i Linderud nord for Oslo, hvor det gamle og bevaringsværdige hovedkontor for Siemens kan transformeres til fremtidens medieby. En medieby, som vil tilbyde en unik udsigt over den norske hovedstad, samtidig med at gøre for området ved Groruddalen, hvad Operaen har gjort for Bjørvika.

”Vi tror på, at vi kan udvikle noget spektakulært med dette projekt, for eksempel vil TV-studierne på de øverste etager byde på en helt fantastisk udsigt. Samtidig tilbyder vi også et stort grundareal. Vi er derfor ikke låst til, at NRK skal ind i hele byggeriet. Vi er meget fleksible, når det gælder NRK’s behov,” fortæller Mathis Grimstad, adm. direktør i Stor-Oslo Eiendom.

Med visionsforslaget viser vi, hvordan grundarealet i Linderud kan imødekomme NRK’s ønsker og krav ved at favne en bred vifte af funktioner, heriblandt andre kommercielle aktører. Derudover viser vi, hvordan NRK får mulighed for at bygge fremtidens medieby på et bæredygtigt fundament. For ved at bevare Siemens tidligere hovedkontor og transformere det til nye formål reduceres CO2-udslippet fra produktion, bearbejdning og transport af materialer og dermed også klimaaftrykket markant.

Læs Aftenspostens omtale af visionsforslaget