Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 15.02.2022

Regionshospitalet Gødstrup byder de første patienter velkommen

De sidste par dage har det nye regionalhospital i Gødstrup kunne byde de første patienter velkommen i de nye rammer. Indflytningen er kulminationen på mere end 10 års arbejde – fra den indledende planlægnings- og designproces til et omfangsrigt byggearbejde og endelig den historisk store flytning – har det været en læringsrig oplevelse, som vi er stolte over at have bidraget til.

Visionen for Regionshospitalet Gødstrup har været ambitiøs fra starten. Et splinternyt, moderne hospital, der tilbyder terapeutisk og operationel effektivitet i den absolutte elite og på samme tid fremstår trygt og imødekommende for både patienterne, pårørende og personale i hele regionen. Flytningen er det største og mest komplicerede af sin slags i Danmark nogensinde og er minutiøst planlagt ned til hver eneste detalje. Godt og vel 40 indlagte patienter er allerede flyttet ved hjælp af ambulancer fra Regionshospitalet Holstebro til det nye superhospital – og endnu flere vil ankomme over de næste uger.

En stor tak til alle involverede. Regionshospitalet er blevet til i samarbejde med Arkitema, Nordic, Sweco Danmark, MOE, Hospitalitet, SMAK architects, Midtconsult, Mist+Grassat Landskab og Arup for Region Midt og Hospitalsenhed Vest.

DNV Goedstrup Kontraframe 02 H