Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Danmark | 17.05.2022

Prækvalificeret til skoletransformation i Hvidovre

Vi er blandt de fire teams, der er prækvalificeret til konkurrencen om at udvide og transformere Præstemoseskolen i Hvidovre.

Projektet, der udføres for Hvidovre Kommune, vedrører tilbygning, ombygning og renovering af Præstemoseskolen samt udarbejdelse af en ny helhedsplan for hele skolens område. Ambitionen med projektet er ikke alene at skabe plads til skolens voksende tilgang af elever, men også at give dem nye muligheder for læring og bevægelse med tilføjelsen af en multisal og moderne undervisningsfaciliteter.

Det er første gang, at vi byder ind i et samlet team med Mangor & Nagel, som en del af AART – hvor vi kombinerer Mangor & Nagels stærke, lokale forankring med AARTs erfaring med transformation og læringsmiljøer – og sammen står endnu stærkere i forhold til at løfte arkitekturen og forløse Hvidovre Kommunes visioner for Præstemoseskolen.

Mangor & Nagel – en del af AART er totalrådgiver i teamet, der foruden AART består af NERD Architects, DOMINIA Rådgivende Ingeniører og Urban-lab Nordic.

Vestmyra Skole 01 aart Low