Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

03.10.2019

Nomineret til EY Entrepreneur Of The Year

For andet år i træk er vi nomineret til EY Entrepreneur Of The Year, der er anerkendt som en af verdens mest prestigefulde priser til entrepreneurer.

EY Nyhed Website AART

EY Entrepreneur Of The Year hylder ikke alene entrepreneurer, der har evnet at skabe succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Det er også en pris, der værdsætter virksomheders ledelse, værdier og samfundsmæssige sigte i ligeså høj grad som deres økonomiske udvikling. Det handler om deres grundlæggende mission, og netop derfor er vi stolte over at være nomineret til prisen, hvor vi fra den regionale kåring i Midtjylland sidste år nåede hele vejen til landsfinalen i Forum i København.

Vi er særligt stolte over at være nomineret til prisen, da vi tror på værdien og, ja, nødvendigheden af at redefinere arkitekturen. Med det ambitiøse fokus at flytte fokus fra form til effekt, så vi sammen med kunder og samarbejdspartnere kan bringe arkitekturen i spil som en katalysator til at udvikle organisationer og samfund. Som den første arkitektvirksomhed i Skandinavien har vi derfor etableret et team dedikeret til at dokumentere effekten af arkitektur. En effektfuld dokumentation, som vi ikke alene bringer ind i udviklingen af vores mange projekter, men også formidler eksternt med sigte på at stille arkitektbranchen stærkere i bevidstheden hos kunder og samfundet i bred forstand.