Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

Norge / 10.02.2020

Forvandler industri til blandet bydel i Moss

For Høegh Eiendom bidrager vi til at transformere et tidligere industriområde til en blandet bydel, Verket, hvor bolig, erhverv og kultur mødes, så nye muligheder opstår på tværs af typologier. Tre arkitektteams står for at udvikle hver sin del af bydelen, og som det ene af de tre teams står vi for at udvikle den sydvestlige del, der omfatter boliger og byrum på tilsammen 16.000 kvadratmeter.

Boligerne består af tre bygninger, der terrasserer ned mod vandet og hviler på en base af butikker og caféer. De tre bygninger er bearbejdet, så de med deres indbyrdes placering og terrasserende struktur udnytter udsigten og dagslyset bedst muligt. Bygningerne er samtidig bearbejdet, så de i deres materialer forholder sig til områdets industrielle historie. Det samme gælder for byrummet.

Sammen med SLA vandt vi i sommeren 2019 parallelopdraget om at udvikle den sydvestlige del af Verket. Vores projekt er nu bearbejdet videre mod detailreguleringen med særligt fokus på at optimere og koordinere projekterne på tværs af bygherre og de tre involverede arkitektteams.

Læs mere om Verket

Bydelsplassen verket