Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

21.11.2019

Udvider partnerkredsen med nye partnere

Mads Nygaard og Nanna Flintholm er blevet udnævnt til partnere i AART. Der sker som led i vores vækst og fortsatte fokus på at etablere os som en af de førende, arkitektfaglige rådgivere i Skandinavien.

Nye partnere Mads og Nanna Nyhed AART

"De seneste år har vi oplevet en fantastisk udvikling med fortsat flere samarbejder med ambitiøse bygherrer i hele Skandinavien. Det er derfor et naturligt skridt i vores vækst og faglige fundering at udnævne Mads og Nanna til partnere," fortæller Torben Skovbjerg Larsen, stiftende partner og CEO.

"Begge er dygtige og dedikerede arkitekter med dybe rødder i vores AART DNA, og på hver sit felt har de været drivende kræfter i udviklingen af vores rådgivning og mest markante projekter. I partnerkredsen ser vi derfor frem til et endnu tættere samarbejde med dem begge," tilføjer han.

Mads Nygaard og Nanna Flintholm vil som partnere få deres virke på tværs af vores kontorer i Aarhus, København og Oslo. Et virke, hvor de sammen med den øvrige partnerkreds vil gå forrest i at udvikle vores faglige fundament og løfte det ind i projekter i hele Skandinavien, hvor vi aktuelt bidrager til udviklingen af mere end én million kvadratmeter på tværs af skala og sektor.

Med udnævnelserne består partnerkredsen af Anders Strange, Anders Tyrrestrup og Torben Skovbjerg Larsen som stiftende partnere, Mads Nygaard og Nanna Flintholm som partnere og Jørgen Biørn, Susanne Joys og Kristine Dave-Amundsen som associerede partnere

Læs pressemeddelelsen