Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website | Læs mere

24.10.2019

Skaber multifunktionelt erhvervsbyggeri i Oslo

For en af Norges førende bilkoncerner, Bertel O. Steen AS, har vi skabt et åbent og multifunktionelt erhvervsbyggeri. Projektet giver et kontorvolumen for udlejning af mellem 25.000-30.000 kvadratmeter og vil gå forrest i transformationen af bydelen Bryn.

Primo Bryn AART Low 2

Det nye erhvervsbyggeri vil rumme Bertel O. Steens nye forhandleranlæg med fremtidens mobilitetsløsninger. Sammen med Bertel O. Steen Eiendom planlægger vi varierede, udadvente kontorfunktioner på bakkeplan. Samtidig vil det udnytte grundens udfordring med dens topografi – for at skabe et tæt samspil med den fremtidige bydel i Bryn. Den nye bebyggelse er inddelt i tre teglbygninger, som knyttes sammen af en diagonal akse med et levende bytorv – godt forberedt for fremtidens urbane struktur på Bryn.

”Vores ønske er at opføre et moderne bilanlæg tilpasset kommunens forventninger til bymæssig udvikling af grunden og af Bryn som område, i tillæg til et større kontorvolumen og fleksible udlejningsarealer på bakkeplan. Hele bygningsmassen vil blive nøje tilpasset stedets topografi og projektet på en sådan måde, at vi går forrest i transformationen af Bryn,” fortæller Øivind Solbakken, koncerndirektør for eiendom i Bertel O. Steen.