Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Læs mere

Danmark / 12.05.2020

AART er prækvalificeret til nyt hospitalsapotek og hospitalsvaskeri

I et team med Jorton i spidsen er vi sammen med MOE og Kullegaard blevet prækvalificeret til tilbudsgivningen på totalentrepriseudbuddet af Nyt Hospitalsapotek og Nyt Hospitalsvaskeri på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

AUH
Aarhus Universitetshospital set fra luften. Foto: Region Midtjylland

Opgaven omfatter design, projektering og opførelse af hospitalsapoteket og hospitalsvaskeriet, der kommer til at bestå af to bygninger på henholdsvis 7.000-7.500 og 8.000-8.500 kvadratmeter. Bygherre er Region Midtjylland, som har besluttet at etablere apoteket og vaskeriet i tæt tilknytning til Aarhus Universitetshospital, da tre fjerdedele af apotekets og vaskeriets aktiviteter foregår til og fra hospitalet. Den resterende fjerdedel foregår til og fra Region Midtjyllands øvrige hospitaler.

Som en selvstændig enhed under Region Midtjylland varetager hospitalsapoteket lægemiddelforsyningen for hele regionen, herunder indkøb, produktion og distribution af lægemidler til regionens hospitaler og øvrige lægemiddelforbrugende enheder. Hospitalsvaskeriet er Danmarks største af sin slags og varetager intern vask og distribution af hospitalsrelaterede tekstiler i Region Midtjylland.

Otte teams ansøgte om at give tilbud på totalentrepriseudbuddet. Af de otte teams har Region Midtjylland nu valgt at prækvalificere fire teams, der, som regionen skriver, adskiller sig ved på overbevisende vis at opfylde udvælgelseskriterierne. Vi er blandt de fire prækvalificerede team og ser frem til at give vores indledende tilbud den 23. juni.