Denmark 01.11.2019

In the finals for designing Denmark’s new Cold War museum

Five teams have become two - and we’re proud to lead one of the two finalist teams that have made it to the last stage of the competition to design the new visitor’s centre for Denmark’s most secretive bunker located 60 metres below ground in Rold Forest in North Jutland.

Regan Vest AART Nyhed Hjemmeside Videre til finale

Together with our team, which includes Thøgersen & Stouby, SLA and NIRAS as sub-consultants, we look forward to further developing our proposal for how the bunker can be opened up to the public and take on the role of Denmark’s new Cold War museum. We are submitting our proposal at the end of November, after which we’ll have our fingers crossed until January next year, where the winning team will be announced and the full-service consultant contract will be signed.