Tvetenveien 8

AART/SJ architects har for Inka Eiendom tegnet en ny kontorbygning i det centrale Bryn og i tæt samspil med bydelens grønne omgivelser og kollektive trafik. Bygningen, der er under opførelse, bliver på fem etager med høj materialekvalitet og klare naturkvaliteter.
   
Den 3.400 kvadratmeter kontorbygning vil fungere som hovedadministration for Inka Entreprenør. Med forretninger i stueetagen vil bygningen åbne sig mod byen, og netop kontakten til byen er vægtet højt i designet og disponeringen af bygningen, der ligger strategisk placeret i Bryn med kort afstand til Brynseng og Helsfyr T-bane, direkte syd for Østre gravlund. 
  
Et centralt atrium åbner bygningen indadtil, mens facaden beklædt med natursten får bygningen til at træde smukt og robust frem i bybilledet. Læg dertil et torv, der placeres ved hovedindgangen og med sine træer, beplantning og opholdsmulighder føjer nye kvaliteter til omgivelserne, som i dag er præget af asfalt og parkering. Parkering flyttes således fra gaden til en parkeringskælder i dem nye bygning.