Sun-Air HQ

Det nye hovedkontor i Billund skal bidrage til at revitalisere Sun-Airs brand og lægge grundstenene til et generationsskifte i det familieejede, skandinaviske flyselskab. Det sker ved at synliggøre Sun-Air som en åben og moderne organisation og skabe et tættere samspil med datterselskabet JoinJet.
 
En stor tagflade omslutter hovedkontoret og samler de fire etager i en enkel, men ekspressiv form. Klædt i aluminium er tagfladen nøje afstemt de omkringliggende hangarbygninger. Et samspil med omgivelserne, som også kommer til udtryk i tagfladens form, hvor de forskudte linjer fortolker hangaren som motiv.
 
Med sin enkle form og transparente facade beklædt med perforerede aluminiumsplader understøtter hovedkontoret fortællingen om Sun-Air som en åben og moderne organisation. Udefra er der kig til det indre kontorlandskab, og om aftenen skaber perforeringerne et levende lysspil i facaden. Læg dertil, at de i sommerhalvåret fungerer som solafskærmning, mens de i vinterhalvåret, når solen står lavt på himlen, skaber et blændfrit lysindfald.
 
Indefra åbner hovedkontoret sig som et kontorlandskab, hvor en central trappe- og elevatorkerne skaber visuel forbinder på tværs af etagerne. Stueetagen rummer en foyer og et udstillingsområde om Sun-Airs historie, og på de øvre etager ligger åbne storrumskontorer kombineret med mindre cellerumskontorer i glas. En variation af arbejdsrum, der motiverer til både fordybelse og samarbejde på tværs af organisatonen.

Ambitionen med hovedkontoret er at skabe nye muligheder for Sun-Air. Det at kunne samle JoinJet og Sun-Air under samme tag i varierende og tæt forbundne arbejdszoner, som motiverer til samarbejde og videndeling på tværs af organisationen, vil være endnu en fordel, vi kan drage nytte af.
Kristoffer Sundberg / CEO og ejer af Sun-Air