Sky

Sammen med Focus Lighting har vi skabt SKY – en parklygte i et stilrent, skandinavisk design. Ved at skjule LED-lyskilden i bunden af armaturet giver SKY et behageligt, blændfrit lys, som reflekteres af den hvælvede topplade. Fra den hvælvede topplade spredes lyset til omgivelserne. SKY spiller på den måde sammen med omgivelserne, samtidig med at den med sin stilrene form er let at indpasse i ethvert miljø.
 
Ligeså stilren SKY er i sin form, lige så robust er den i sit materialevalg. Støbt i aluminium med en transparent afskærmning i longlife polycarbonat har SKY en lang levetid med et minimum af vedligehold. SKY kan kombineres med en galvaniseret standardmast, hvor overgangsemnet fra mast til armatur giver mulighed for en enkel og effektfuld differentiering – for eksempel i form af logo eller signaturfarve.
 
360° samarbejde
Som designere kommer vi ind i hjertet af vores kunders virksomhed. Det er derfor afgørende, at vi forstår deres behov og situation til bunds. Det er forudsætningen for ikke alene at finde de funktionelle løsninger, men også for at finde ind til kernen af det problem, som skal løses, og det potentiale, som skal udleves.
 
SKY er et eksempel, hvordan vi i dialog med vores kunder udvikler 360° løsninger – fra det indledende møde til den endelige produktlancering. Gennem hele udviklingsforløbet har vi nemlig samarbejdet tæt med Focus Lighting. Først med fokus på at analysere deres markedspotentiale og dernæst med fokus på at skitsere konceptet, optimere produktionen og udarbejde visualiseringer og messestand til markedsføringen af SKY.

”Vi har stor fornøjelse af samarbejdet med AART designers. De forstår at kombinere funktionalitet og design på en let og elegant måde. Deres kendskab til forskellige produktionsformer og lystekniske indsigt bidrager samtidig til en dynamisk og adræt produktudviklingsfase.”
Claus Mølhede, Focus Lighting