Loop

LOOP er en serie af rummøbler til inde- og uderum. Med sit farverige udtryk og sine legende former og mange kombinationsmuligheder skaber LOOP et fleksibelt og karakterfuldt rum i byen, parken, børnehaven, skolen med mere. Et rum, der stimulerer sanserne og inspirerer til uformelt ophold og socialt samvær.
 
LOOP er fremstillet af et slagfast, ridse-frit og UV-resistent plastmateriale, der sikrer møblet en lang levetid. Det fremstilles i en bred palette af farver, samtidig med at det er muligt at integrere solcelleforsynet lys, så det efter mørkets frembrud gløder via en integreret LED-lysslange.
 
Fra specialdesign til produktserie
LOOP blev oprindelig designet til Aarhus Festuge i 2007. I samarbejde med Out-sider blev der specialfremstillet 50 eksemplarer, som udsprang af ideen om at udvikle et nyt og anderledes samværsmøbel, som føjede et positivt element til byrummet og kunne anvendes på lige fod af børn, unge og ældre.
 
LOOP blev en stor succes i festugen, hvor folk tog den til sig på nye måder: inde i midten blev der lavet sandkasse, leget med Lego-klodser med mere. Det vigtigste var dog, at unge som ældre fik lyst til at sidde overfor hinanden – i stedet for på hver sin bænk i hver sin ende.
 
Efter festugen blev LOOP derfor sat i produktion, og den er siden vokset til en serie af møbler - LOOP Light, LOOP Line, LOOP Arch, LOOP Corner og LOOP Cone. Den farverige LOOP-familie har i dag spredt sig til alt lige fra musikfestivaler til private og offentlige institutioner i hele Europa.

”LOOP udspringer af en succesfuld udviklingsproces mellem AART designers, Aarhus Festuge og out-sider. Ved at lytte til trends, markedet og Aarhus Festuges visioner skabte AART designers i 2007 designet og konceptet til LOOP, en af de største BTB udendørs-møbelsucceser i nyere tid, og de har gennem årene på glimrende vis udvidet serien med nye innovative produkter. I dag udgør LOOP grundstenen i byrumsfirmaet out-sider, der fortsat vokser i både Danmark og udlandet.”
Ib Mogensen, indehaver af out-sider