Link

Ét enkelt møbel, mange forskellige funktioner. Det er essensen af Link, der med sine fleksible kvaliteter er let at indpasse i det offentlige rum, hvor det inspirerer til sociale møder og individuelt ophold.
 
Med Link får brugerne mulighed for at vælge selv. De kan sidde tæt på eller langt fra hinanden, ansigt til ansigt eller ryg mod ryg. Link tilpasser sig ethvert behov og ethvert byrum – ikke mindst i kraft af sin evne til at skabe individuelt tilpassede formationer.
 
Link er et eksempel på AART designers arbejde i krydsfeltet mellem producenter og bygherrer. Møblet blev nemlig oprindeligt designet til to uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland, hvor bygherren ønskede at skabe inspirerende rammer for undervisningen – både inde og ude.
 
I tæt dialog med både bygherre og producent udviklede AART designers Link med fokus på at trække læringsmiljøets rumlige kvaliteter ud i uderummet. Resultat blev et fleksibelt læringsmiljø med en bred vifte af opholds- og undervisningsmuligheder.
 
Ligeså fleksibel Link er, ligeså enkel er det i sin konstruktion. Det består af ét modul med to rammer i fladstål og 10 oliebehandlede, FSC-certificerede mahogniplanker i varierende størrelse. For at sikre møblet en lang levetid er fladstålet er varmgalvaniseret.