IGLOO

IGLOO-konceptet giver helt nye muligheder for at skabe klart definerede arbejdsrum i åbne storrumsmiljøer. Med sit hybride design kan konceptet danne ramme om alt lige fra møder og studiegrupper til individuel fordybelse, samtidig med at integrerede touchskærme gør det muligt at tilpasse konceptet fremtidens digitale kontor- og læringsmiljøer.
 
Selve konstruktionen består af præfabrikerede moduler, der er lette at montere og afmontere. Den enkelte IGLOO er derfor let at flytte og tilpasse det givne storrum. For at skabe en afdæmpet akustik er konceptet indvendigt og udvendigt beklædt med skum betrukket med stof. Stoffet kommer i en bred pallette af farver, så det er muligt at tilføje den enkelte IGLOO et unikt udtryk afstemt virksomhedens eller uddannelsesinstitutionens særkende.
 
Fra inventarprojekt til katalogprodukt
IGLOO-konceptet blev oprindeligt udviklet i samarbejde med VUC Syd til uddannelsescentrene i Haderslev og Sønderborg. VUC Syd ønskede at skabe et digitalt og differentieret læringsmiljø, hvor kursisterne kunne trække sig tilbage fra det åbne læringsmiljø til afskærmede dialogrum. Dialogrum, der skulle give en ny oplevelse af at lære og samarbejde.
 
Som svar udviklede vi IGLOO-konceptet – et rum i rummet opbygget omkring en række fælles skærme i midten, så kursisterne fik mulighed for at præsentere og diskutere i øjenhøjde. Konceptet vandt hurtigt indpas hos VUC Syd og er i samarbejde med Spaces by Holmris blevet sat i produktion og videreudviklet til en serie af dialogrum. Fra inventarprojekt hos VUC Syd gik konceptet således til katalogprodukt hos Spaces by Holmris.