Fredensborgveien 24

Boligbyggeriet er under udvikling i det centrale Oslo, hvor det åbner for nye perspektiver på at skabe attraktive lejligheder med private rum  inde og ude  i en tæt og kompleks bymæssig kontekst.
 
Projektet indeholder 48 lejligheder fordelt i to bygninger på henholdsvis fire og seks etager. Begge bygninger er designet og disponeret, så alle lejligheder har gode dagslysforhold og ugenerte altaner, der skaber et tæt samspil mellem inde og ude. En kontakt til omgivelserne, som kommer særligt til udtryk i de øverste lejligheder med tagterrasser.
 
Med sin centrale beliggenhed i Oslo er projektet nøje afstemt den tætte og komplekse bymæssige kontekst. Begge bygningerne har således en privat side, som henvender sig mod en indre gårdhave med sydvest. En intimt og rekreativt miljø, som understøttes af facaderne beklædt med ubrændbart træ. Mod gaden og det offentlige byrum er facaderne beklædt med tegl med vinduesrammer og detaljer i bronze.
 
Det er et boligbyggeri med sans for det gode håndværk, robuste materiale og, ikke mindst, det levede liv. Parkering er derfor fjernet fra gadeplan til under jorden, hvor parkeringskælderen kobler sig til det eksisterende underjordisk parkeringsanlæg på nabogrunden. Ankomsten til byggeriet bliver således fri for biler.