Vi står bag SUN-AIR Aviation Groups nye hovedkontor

04.07.2018 / SUN-AIR Aviation Group opererer i de høje luftlag, så hvorfor ikke bringe himlen ned i deres organisation? Det er tanken bag det nye hovedkontor, hvor vi inspireret af himlen har åbnet organisationen indadtil og udadtil skabt en stærk signatur i Billund Lufthavn. Det kommer ikke mindst til udtryk i den perforerede facade, der med sine skyformationer trækker referencer til det danske, familieejede flyselskabs virke i luften samtidig med at fungere som solafskærmning om sommeren og om vinteren, når solen står lavt på himlen, skabe et diffust, blændfrit lysindfald i det indre kontormiljø.
  
Hovedkontoret indfrier SUN-AIR Aviation Groups mangeårige ønske om at samle flyselskabets administrative ansatte i Billund på én lokation – som en åben og moderne organisation med et tæt samspil mellem de forskellige afdelinger. Som Kristoffer Sundberg, CEO i SUN-AIR Aviation Group, fortæller:
  
”Vi oplever allerede fordelene ved at være samlet under samme tag i varierende og tæt forbundne arbejdszoner. Det skaber synergi og motiverer til samarbejde på tværs af vores organisation. Med den markante facade står vi samtidig stærkere i billedet af Billund Lufthavn, ligesom vi har fået udsigt over indflyvningen til lufthavnen, hvilket skaber en helt særlig stemning for både vores medarbejdere og besøgende.”
  
Læs mere om det nye hovedkontor