Vi er blandt de fem stærkeste vækstvirksomheder i Midtjylland

08.11.2018 / EY Entrepreneur Of The Year hylder hvert år de dygtigste og mest innovative vækstskabere regionalt, nationalt og internationalt. 349 vækstvirksomheder var indstillet til årets pris i region Midtjylland, hvoraf 50 blev nomineret og i sidste ende fem finalister hyldet, og vi var blandt de fem finalister, da prisen blev uddelt onsdag den 7. november.
 
EY Entrepreneur Of The Year uddeles af EY i samarbejde med Jyske Bank, Dansk Industri, Vækstfonden, Mercedes Benz, Connect Denmark og Berlingske Business. Særligt for prisen er, at den ikke alene hædrer entrepreneurer, der har evnet at skabe dynamiske og ekspanderende virksomheder. Den værdsætter deres ledelse, værdier og samfundsmæssige sigte i ligeså høj grad som deres økonomiske udvikling.
  
Netop derfor er vi beærede over at være blandt de fem finalister i det midtjyske. For vi tror ikke alene på værdien af arkitektur. Vi dokumenterer den. Vi gør en dyd ud af at genbesøge vores opførte projekter og granske, hvordan de forandrer og forbedrer livet for mennesker, organisationer og samfundet i bred forstand. Fordi det giver mening for os selv og vores kunder – socialt og kommercielt.
 
Sidst, men ikke mindst, ønsker vi Søstrene Grene tillykke med den velfortjente førsteplads ved prisuddelingen hos Ejner Hessel - Mercedes Benz i Aarhus.
   
Læs mere om prisuddelingen