Udvidelsen af Filmby Aarhus når en milepæl

04.12.2018 / AART-partner Anders Tyrrestrup deltog mandag den 3. december i grundstensnedlæggelsen af udvidelsen af Filmby Aarhus. I sin tale adresserede han filmbyens folk og lagde vægt på de muligheder udvidelsen skaber for filmen som medie og branche og for Sydhavnen i bred forstand.
 
”Med udvidelsen af filmbyen håber vi, at vi har været med til at udfordre jer ved at vende vrangen ud på filmbyen, så I kan invitere byen ind og vende filmmediet ud mod byen. Vi tror på, at jeres nye hus på den måde vil blive en katalysator for nye muligheder for jeres arbejde med film og digitale medier, og at det vil give rum for, at I kan udvikle jeres kreativitet og forskellige forretninger i Filmbyen i mange år fremover.”
 
Med de visioner for øje omdannes Filmbyen Aarhus ikke alene til Danmarks største klynge af digitale visuelle virksomheder. Den bliver også et levende byrum af internationalt format – formet af morgendagens digitale muligheder. Vi glæder os nu til at se projektet tage form og blive indviet i 2020, og vi takker SLA, Rambøll og Kvorning for deres bidrag til udvidelsen.
 
Læs mere om udvidelsen af Filmby Aarhus