Torben Skovbjerg vinder temaprisen ved kåringen af Årets Ejerleder

01.11.2018 / Torben Skovbjerg blev Årets Temaprisvinder, da PwC, Nykredit og Dansk Erhverv kårede Årets Ejerleder 2018 i region Østjylland. Han modtog prisen for med AART architects at have skabt en succesfuld virksomhed på årets tema, nemlig tillid. En virksomhed, hvor han som ejerleder sammen med Anders Strange og Anders Tyrrestrup og et dedikeret team af medarbejdere ikke alene tror på værdien af arkitektur, men dokumenterer den.
 
”Torben Skovbjerg vinder temaprisen i region Østjylland, da tillid er en helt naturlig del af AART architects, samtidig med at han som ejerleder har en vision om at redefinere branchen gennem tillid. Han ønsker via tillid at bevise, at den rette arkitektur er en stor gevinst for organisationer og samfund,” fortæller Mads Meldgaard, partner i PwC, og fortsætter:
  
”Tillid er afgørende i det danske samfund, da tillid skaber sammenhængskraft og bidrager til vækst og udvikling. Vi tror på, at fremtidens vindere er dem, der lykkes med at skabe tillid til deres kunder, medarbejdere og øvrige stakeholders, og Torben Skovbjerg er derfor til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder.”
  
Torben Skovbjerg er nu blandt finalisterne til landskåringen, som finder sted den 8. november hos PwC i Hellerup. Juryen består af repræsentanter fra PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og sidste års vindere.
 
Læs pressemeddelelsen her