Torben Skovbjerg Larsen udnævnt adjungeret professor

10.01.2019 / Torben Skovbjerg Larsen, stiftende partner og CEO i AART architects, er udnævnt adjungeret professor ved Institut for Arkitektur og Medie Teknologi på Aalborg Universitet. Det er han for gennem sit virke at have bidraget betydeligt til udviklingen af dansk arkitektur gennem de seneste 20 år.
 
"Vi ser frem til at samarbejde med en af landets toneangivende arkitekter og dermed skabe en tæt relation til den praksis, som vores studerende skal ud og arbejde i," fortæller Hans Jørgen Andersen, leder af Institut for Arkitektur og Medie Teknologi på Aalborg Universitet.
 
Som adjungeret professor vil Torben Skovbjerg Larsen bidrage som brobygger mellem forskningsmiljøet, de studerende, arkitektbranchen og byggeriets aktører. Det vil han gøre i forlængelse af sit allerede gode samarbejde med Aalborg Universitet og sideløbende med sit virke i AART architects, hvor han som partner og CEO fortsat vil lede udviklingen af virksomheden og dens mange projekter på tværs af de skandinaviske lande.
 
"Det er en ære at blive anerkendt for sit arkitektfaglige virke, og jeg ser frem til at gå i dialog med Aalborg Universitet om, hvordan teori møder praksis i en progressiv arkitektvirksomhed. En virksomhed, hvor vi gør en dyd ud af at bringe arkitekturen i spil som en katalysator til at udvikle organisationer og samfund," fortæller Torben Skovbjerg Larsen.
 
Læs pressemeddelelsen