Minister besøger AART i Aarhus

09.03.2019 / Fredag den 8. marts besøgte beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen vores kontor i Aarhus til en snak om vores strategiske sigte på at dokumentere værdien af arkitektur.
 
Arkitektur handler om mere og andet end at forskønne. Det handler om at forandre og forbedre, hvordan vi alle lever, lærer og arbejder – og alt det ind imellem. Det er vores grundlæggende AART-filosofi, hvorfor vi ud over at designe bygninger og byrum også arbejder strategisk med at dokumentere værdien af de muligheder, vi skaber med vores arkitektur.
 
Vores arbejde med at dokumentere arkitekturens værdiskabelse har ikke alene skabt en inspirerende dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. Det har også vakt interesse blandt politikere, hvorfor beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøgte vores kontor i Aarhus. Her fik vi en god dialog med ministeren om, hvorfor vi som samfund bør sætte arkitekturen højere på den politiske agenda.
 
For som vi viser med vores arbejde, så er arkitektur en væsentlig katalysator til at udvikle organisationer og samfund. Tag blot VUC Syd, hvor vi ved at udfordre den vante tanke om en skole ikke alene har bidraget til at bringe skoletrætte unge tilbage i uddannelsessystemet, men også til at bringe dem videre i beskæftigelse og i sidste ende til at skabe en merværdi for statskassen på estimeret 62 millioner kroner om året.