AART vinder konkurrence om Fremtidens Seniorbofællesskab

30.11.2018 / Vi kan med stor glæde offentliggøre, at vi har vundet konkurrencen om Fremtidens Seniorbofællesskab i den nye naturbydel, Ringkøbing K.
 
Konkurrencen er udskrevet af Realdania og tager livtag med det væsentlige spørgsmål: Hvordan skal fremtidens bofællesskab for aktive seniorer se ud for at skabe de bedste rammer for fællesskaber i hverdagen? I vores vinderforslag har vi sammen med Tækker, Gemeinschaft, Gustin Landskab og Jens Jensen Murer og Entreprenør som underrådgivere arbejdet dedikeret med at give svar på dette spørgsmål.
 
Vi har genbesøgt bofællesskabet som koncept, gentænkt det og tilpasset det livet som aktiv senior. Resultatet er et nyt og anderledes bofællesskab, der står som et eksemplarisk projekt, ikke alene for Ringkøbing K, men for byer, kommuner og regioner i hele Danmark.
 
For med vinderforslaget viser vi, hvordan det er muligt at nytænke bofællesskabet, så samspillet mellem boliger og fællesområder styrkes, og der således skabes nye muligheder for fordybelse og fællesskab. Det hele sat smukt i scene med den omgivende natur, der får lov at udfolde sig helt tæt på husene klædt i tegl og cedertræ.
 
Læs mere om Fremtidens Seniorbofællesskab