AART taler om social værdiskabelse på S.ARCH i Havana

14.03.2019 / Mads Nygaard, associeret partner i AART architects, var hovedtaler på den bæredygtige arkitekturkonference S.ARCH 2019 i Havana, hvor han fortalte om vores strategiske sigte på, ikke alene at designe bygninger og byrum, men også dokumentere arkitekturens sociale værdiskabelse.
   
For os handler bæredygtig arkitektur om mere og andet end at mindske forbruget af energi og ressourcer. Det handler i ligeså høj grad om at forlænge levetiden af bygninger og forbedre livet for de mennesker, der lever i og omkring bygninger. En udvidelse af arkitekturens bæredygtige felt, som var afsæt for Mads Nygaards tale på S.ARCH den 6. marts.
 
Konferencen tiltrækker hvert år arkitekter fra hele verden og giver indblik i udviklingen inden for bæredygtig arkitektur. I sin tale gav Mads Nygaard indblik i, hvordan vi samarbejder med blandt andre antropologer for at studere vores opførte bygninger og byrum og få indsigter i, hvordan de performer i forhold til sociale parametre som trivsel, tilgængelighed og social interaktion. Indsigter, der ikke alene sætter os i stand til at dokumentere den sociale effekt af vores arkitektur, men også skabe bygninger og byrum på et informeret fundament af evidens og erfaringer.
   
Læs mere om S.ARCH 2019