AART skal udvikle Sydhavnskvarteret i Aarhus

21.02.2019 / Sammen med A. Enggaard, Schmidt Hammer Lassen, Labland Architects, Rum3 Studio og ATP Ejendomme har vi vundet tilbudskonkurrencen om at udvikle to byggefelter i Sydhavnskvarteret langs den sydlige havnefront i Aarhus. De to byggefelter rummer tilsammen 65.000 kvadratmeter.
 
Med vores vinderforslag viser vi, hvordan vi sammen med en bred vifte af interessenter kan skabe en bydel nedefra og op, indefra og ud. Det hele med sigte på at omdanne Sydhavnskvarteret til et mangfoldigt erhvervsområde, hvor vi fastholder de eksisterende kvaliteter, videreudvikler et allerede dynamisk område fyldt med virkelyst og åbner det op mod resten af byen. Et område, hvor vi tænker bylivet før byrummet, så det træder i karakter som en inspirerende og inkluderende bydel med en mangfoldighed af udadrettede funktioner – fra kunst og kultur til rum for socialt udsatte medborgere.
 
Vi ser frem til at udvikle Sydhavnskvarteret og åbne for nye perspektiver på, hvordan vi sammen med vores team, Aarhus Kommune og en bred vifte af interessenter kan omdanne det til en bæredygtig og socialt berigende del af byen.
 
Læs mere om Sydhavnskvarteret