AART kåret til en af Danmarks tre stærkeste vækstskabere

30.11.2018 / Forum i København dannede onsdag den 29. november ramme om landsfinalen i EY Entrepreneur of the Year, der hædrer Danmarks stærkeste og mest inspirerende vækstskabere – og her blev vi hædret som en af tre finalister i kategorien ’Growth DK’
  
Hele 1.603 vækstvirksomheder var i år med i opløbet til EY Entrepreneur of the Year. Foran 800 erhvervsledere fra hele landet blev de mange virksomheder til landsfinalen skåret ned til tre finalister i syv kategorier. Heriblandt kategorien ’Growth DK’, hvor vi blev hædret som finalist for vores ambitiøse vækststrategi, der har skabt solide resultater på vores hjemmemarked i Danmark og det øvrige Norden. Vi er beærede over at være blandt årets finalister og ønsker Netcompany tillykke med den velfortjente førsteplads.
  
EY Entrepreneur Of The Year uddeles af EY i samarbejde med Jyske Bank, Dansk Industri, Vækstfonden, Mercedes Benz, Connect Denmark og Berlingske Business. Det er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, og særligt for konkurrencen er, at den kke alene hædrer entrepreneurer, der har evnet at skabe ekspanderende virksomheder. Den hædrer også dem, der har modet til at disrupte brancher og gøre en forskel i det samfund, de er en del af – og netop derfor er vi beærede over at være blandt årets finalister. For skal arkitektur give mening, skal den i vores øjne ikke alene kunne mærkes. Den skal også kunne måles. Derfor arbejder vi strategisk med, ikke alene at skabe bygninger og byrum, men også at dokumentere den forskel, de gør for vores kunder, og det aftryk, de sætter på samfundet.
   
Se finalistfilmen fra EY Entrepreneur of the Year
 
Pressefoto: EY