AART architects styrker sit nordiske fodfæste

24.01.2017 / Gennem de seneste år har vi oplevet stor succes med markante projekter i både Danmark, Sverige og Norge - heriblandt det kommende vikingetidsmuseum i Oslo. I takt med de mange projekter er vores omsætning vokset med 50 procent på blot tre år, og toplinjen for regnskabsåret 2015/2016 lander derfor på 83,9 millioner kroner.
  
”Vi har en klar strategi om at få endnu bedre fat på vores tre nordiske markeder. Derfor har vi investeret en god del af vores overskud på tunge specialistkompetencer, opstart af store projekter og vores nye afdelinger i Oslo og København. Vi er blevet mere investeringslystne – alt sammen med fokus på at styrke vores nordiske fodfæste på den lange bane,” fortæller Torben Skovbjerg Larsen, CEO og medstiftende partner i AART architects.
  
”Vi har både hjerte og hjerne med i alt det, vi gør. Derfor har vi valgt at vokse på egen hånd og ikke gennem opkøb. Vi er nemlig overbevist om, at vi står stærkere og skaber de bedste muligheder for vores kunder, hvis vi rekruttere og oplære egne folk,” supplerer ham.