Vær med i en farverig byggemaraton lørdag den 6. maj fra klokken 10.00-16.00.


 
I 2017 udvider non-profit organisationen GIVISME (etableret af Jonas Pindhund og Thomas Vovemod) på Søren Frichs Vej, hvor organisationen sammen med AART architects har fritlagt de gamle togskinner for at bygge en række inspirerende og iøjnefaldende pop-up togvogne. Det sker i endnu en legendarisk hygge-bygge-maraton, hvor togvognene designet af AART architects bliver til virkelighed på få timer med hjælp fra byens mange ildsjæle.
 
Til hygge-bygge-maratonet søger GIVISME frivillige byggefolk – især med tømmermæssige kompetencer. Skriv til Jonas Pindhund på pindhund@ikkeenpind.dk, hvis du er interesseret i at deltage – så kan I aftale nærmere om, hvad du kan hjælpe med på dagen.
 
Hvad skal pop-up togvognene bruges til?
Pop-up togvognene bliver en del af projektet GIVISMEVEJEN, der er en serie små begivenheder, hvor aarhusianske borgere og organisationer sammen tager teten og eksperimenterer med at gøre livet i byen mere farverigt og problemfrit.
 
Med kant og karakter tester GIVISMEVEJEN blandt andet nye måder, hvorpå aarhusianerne kan ’modtage turister’, 'dele mere' og 'involvere unge vælgere i demokratiet'. I den sammenhæng skal pop-up togvognene danne ramme om alt fra et-værelses-hotel over apotek for forbipasserende festivalgæster til forhåbentlig en farverig kommunalvalgsstemmeboks for unge.