AART learn tilbyder praktisk erfaring og teoretisk inspiration.


 
AART learn er et skræddersyet praktikforløb til dig, der er ved at uddanne dig til arkitekt eller konstruktør. Med praktikforløbet tager vi godt imod fra første dag og giver dig de bedste muligheder for at styrke dine kompetencer, så du bliver klædt på til din fremtidige karriere. Blandt andet vil du få en fast mentor, ligesom du vil tage i en bred vifte af arbejdsopgaver - fra konceptudvikling og skitsering til 3D-modellering og modelbygning. Læg dertil møder med bygherrer og samarbejdspartnere, studieture i Danmark og udlandet og vores mange sociale arrangementer.
 
AART learn består af et fem måneders forløb og starter op to gange om året. Hvis du ønsker at komme i praktik som arkitekt i forårssemesteret, skal du ansøge senest den 15. december. For at komme i praktik i efterårssemesteret, skal du ansøge senest den 31. maj. For konstruktører afholder vi samtalerne løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo større er dine chancer for at komme i betragtning. Alle praktikforløb er ulønnede, og du skal derfor være SU-berettiget eller oppebære et stipendium.
 
Lyder det interessant? Så send dit CV og portfolio til internship@aart.dk. Skriv ”Praktikant” i emnefeltet efterfulgt af enten ”Aarhus”, ”København” eller ”Oslo”, afhængig af på hvilket kontor du ønsker at komme i praktik.
 
Læs mere i vores praktikfolder