Vi kan med stor glæde offentliggøre, at SJ arkitekter bliver en del af AART architects. SJ arkitekter er en anerkendt arkitektvirksomhed med rødder i Oslo, og med opkøbet af virksomheden styrker vi vores nordiske fodfæste og tilbyder vores kunder en endnu stærkere palet af kompetencer – på tværs af den private og offentlige sektor.

Stærke kunderelationer

Med opkøbet af SJ arkitekter styrker vi vores position som en af Nordens mest markante rådgivere inden for design og planlægning af bygninger og byrum. Med 50 ansatte i Oslo og 100 ansatte i resten af Norden tilbyder vi rådgivning med en endnu stærkere, lokal forankring og internationalt udsyn. Vi sætter kunderelationer øverst på dagsordenen og åbner for nye perspektiver på samarbejder på tværs af bolig, erhverv, kultur, sundhed og undervisning.
 
Vi får med opkøbet af SJ arkitekter en bred kundeportefølje, som på intet punkt overlapper vores eksisterende. Men vores vision er den samme, nemlig at skabe morgendagens muligheder for vores kunder – gennem arkitekturen. Det er med andre ord et perfekt match.
Torben Skovbjerg, partner og CEO i AART architects
    
 

Vores fælles vision giver os et solidt fundament for at tage nye og markante markedsandele i Norge. Sammen vil vi udgøre et stærkt, nordisk team med et højt fagligt ambitionsniveau. I større grad end hver for sig vil vi kunne skabe merværdi for vores kunder.
Svein Jacobsen, partner i SJ arkitekter

Helhedsorienteret rådgivning

Med opkøbet af SJ arkitekter tilbyder vi vores kunder en endnu større palet af kompetencer på et højt fagligt niveau. Med vores fælles erfaringer på tværs af skala og bygningstypologi vil vi i højere grad end nogensinde før kunne skræddersy vores rådgivning til vores kunders krav og visioner. Vi vil med et samlet nordisk team af højt specialiserede medarbejdere levere helhedsorienteret rådgivning for både private og offentlige bygherrer.
 
Vi har samarbejdet med ambitiøse, norske bygherrer i mere end 15 år. Fremadrettet skaber vi nu et endnu stærkere fundament for vores mange gode samarbejder. Vi tilbyder en større afdeling i Oslo, hvor vi kan levere den fulde palet af kompetencer. Med SJ arkitekter som en del af vores nordiske team står vi ganske enkelt stærkere.
Anders Strange, partner i AART architects og daglig leder i Oslo

Solidt økonomisk fundament

Med opkøbet af SJ arkitekter bygger vi videre på en sund vækst og et solidt økonomisk fundament. Med en endnu bredere kundeportefølje – hvor vi supplerer markante, offentlige projekter som Vikingtidsmuseet i Oslo med stærke relationer til private ejendomsudviklere – fordobler vi vores omsætning alene i Norge til 60 millioner kroner i 2018. Det sker efter endnu et rekordår i 2017, hvor vores samlede omsætning steg til 105 millioner kroner og resultat før skat til 7 millioner kroner – svarende til en stigning i omsætning på 26 procent og i resultat på hele 117 procent.