Miele Showroom

Miele Showroom er designet som en transparent kube, der med sit åbne og dobbelthøje indre rum eksponerer Mieles brand og produkter mod motorvej E5 ved Vejle.
 
Som en kube i glas, beton og strækmetal udtrykker Mieles Showroom et moderne formsprog, som fokuserer på substansen og unddrager sig enhver overflødig detalje. Showroomet fremstår på den måde som en robust og identitetsskabende bygning med en afklaret arkitektonisk profil og en klar sammenhæng mellem struktur, materialer og Mieles brand.
  
Trods sin kompakte form fremstår bygningen imødekommende i kraft af den udstrakte vinduesfacade, som indrammer udstillingsrummet, eksponerer det mod motorvejen og skaber flydende grænser mellem inde og ude. Miljøet og indeklimaet er samtidig vægtet højt i designet af bygningen, som blandt andet bruger varmegenvinding og naturlige ventilationsanlæg for at sikre sunde forhold for både ansatte og besøgende.