Hovedkontor for Atea

Ateas hovedkontoret i Aarhus er designet som et moderne og energioptimeret kontorhus. Det 10.500 kvadratmeter store kontorhus indfrier Ateas ambition om at reducere energiforbruget og skabe åbne og funktionelle rammer for IT-virksomhedens 400 ansatte. For at indfri de høje bæredygtige ambitioner er kontorhuset blevet BREEAM-certificeret og dermed vurderet ud fra en række parametre inden for social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.
 
Placeret ved indfaldsvejen til Skejby Business Park i det nordlige Aarhus har hovedkontoret en markant placering, og det er derfor designet som et vigtigt led i Ateas branding-strategi. Arkitekturen er på den måde med til at brande Atea som en åben og dynamisk virksomhed på forkant af udviklingen - derfor har kontorhuset blandt andet integreret de nyeste IT-løsninger inden for styring af varme, ventilation, køling, belysning, solafskærmning og akustik.