Har du flere års erfaring som konstruktør? Og brænder du for at bidrage til nogle af Nordens mest markante projekter? Så tilbyder vi et job med gode muligheder for at udvikle dig fagligt, udvide dit netværk og sætte dit præg på morgendagens, nordiske arkitektur.
 
Gennem de seneste år har vi oplevet stor succes med nye spændende projekter i hele Norden. Derfor søger vi erfarne og engagerede konstruktører til vores kontorer i Aarhus, København og Oslo. Vi tilbyder en udfordrende stilling i en kreativ og kompetent organisation med et godt arbejdsmiljø. Et arbejdsmiljø, hvor vi løfter i fællesskab og med arkitekturen som drivkraft åbner for nye perspektiver for bygherrer og samfundet i bred forstand.
 
Som konstruktør bliver du del af et dedikeret, dynamisk team, hvor du vil bidrage til projekteringen af projekter på tværs af skala, karakter og kompleksitet. Det gode projekt bygger på den gode dialog, og vi forventer derfor, at du er en dreven holdspiller med en dyb indlevelse i hvert enkelt projekts perspektiver. Alt sammen med fokus på at yde en professionel rådgivning og sikre et succesfuldt samarbejde med alle involverede parter – både internt og eksternt.
 
Vi forestiller os, at du:
- er uddannet bygningskonstruktør.
- har minimum 5 års erfaring med projektering.
- har god forståelse for byggeprocessens faser og parter.
- er rutineret Revit-bruger inden for både nybyggeri og renovering.
- kan udarbejde kalkulationer og beskrivelsesmateriale af høj, faglig kvalitet.
- kan kommunikere flydende og fejlfrit såvel mundtligt som skriftligt.
- er en dedikeret holdspiller med gode samarbejdsevner.
- er engageret og initiativrig i enhver arbejdssituation.
 
Arbejdssted
Aarhus. København eller Oslo
  
Tiltrædelse
Snarest muligt
  
Ansøgning
Ansøgning bilagt relevant materiale bedes fremsendt til denmark@aart.dk (for stillingen som konstruktør i Aarhus) og norway@aart.dk (for stillingen som konstruktør i Oslo). Skriv ”Konstruktør” i emnefeltet. Ansøgningerne ønskes modtaget snarest, og der vil blive afholdt samtaler løbende. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Jens Henrik Birkmose på telefon 41 72 80 82 eller email jhb@aart.dk.