Vi skaber muligheder ud over det forventede.

 

For os handler arkitektur om at skabe muligheder ud over det forventede. Muligheder for at leve sundere, smartere og mere forbundne liv. For arkitektur er mere og andet end form. Det er en mulighed for at udforske og udfolde, hvordan livet kan forme sig i morgen – og dermed åbne for nye perspektiver på udvikingen af morgendagens succesfulde byer og organisationer.
 

Danske rødder. Nordisk rækkevidde.


   
AART architects er en prisvindende arkitektvirksomhed med danske rødder og nordisk rækkevidde. Vi trækker på mere end 15 års erfaring, og fra vores kontorer i Aarhus, København og Oslo yder vi specialiseret rådgivning inden for alle skalaer af arkitektur – fra bygninger og byrum til hele masterplaner – og altid i tæt dialog med bygherrer, brugere og samarbejdspartnere.
  
Vi er engageret i projekter i hele Norden og tror på vigtigheden af at være tilstede lokalt. Det giver os mulighed for at yde rettidig rådgivning og leve os ind i stedets præmisser og potentialer. Flere af de steder, hvor vi bygger, har vi derfor on-site projektkontorer, så vi skaber de bedste betingelser for en tæt dialog gennem hele byggeprocessen. For os er ethvert projekt nemlig en tillidssag.
  

 

Livsstilspioner i en grøn, global bevægelse


 
Vi er stolte af at være en del af den internationale bæredygtighedstænketank Sustainia, hvor vi er hovedpartner og livsstilspioner i Sustainia Living – en global bevægelse med fokus på at omsætte FN’s 17 verdensmål til nye forretningsmuligheder, så vi sammen kan sætte kursen mod en mere berigende og begejstrende bæredygtig fremtid for alle, uanset alder og livsvilkår.
 
Vores partnerskab med Sustainia sætter os i stand til at yde innovativ rådgivning inden for bæredygtig arkitektur. Det sætter os i stand til at trække på den nyeste viden fra et tværfagligt felt og udfordre den stillede opgave, så vi kan skabe muligheder ud over det forventede – socialt, økonomisk og miljømæssigt. En ambitiøs og holistisk tilgang til arkitektur, vi er stolte af at løfte ind i vores mange projekter.
  

En kompetent og kommunikerende organisation


   
AART architects A/S blev etableret i 2000 af arkitekterne Anders Tyrrestrup (tv), Anders Strange (mf) og Torben Skovbjerg Larsen (th), som fortsat udgør virksomhedens øverste ledelse og partnerkreds. Sammen har de skabt en af Danmarks førende arkitektvirksomheder – med fem gallezekåringer, flere internationale hæderspriser og mere end 80 ansatte fordelt på kontorer i hele Norden.
   
Gennem årene er fire associerede partnere kommet til og to associerede. I det daglige og strategiske arbejde støttes partnerkredsen derudover af en række nøglepersoner med ansvar for drift, økonomi, kommunikation, forretningsudvikling og konceptudvikling. Tilsammen sikrer de en kompetent og kommunikerende organisation til gavn for bygherrer, samarbejdspartnere og ansatte.
    

Projekter med prisbelønnede perspektiver


 
Build Award 2017, IAUD Award 2016, LEAF Award 2016, Energy Globe Award 2016, WAN Sport in Architecture Award 2016, Plan Award 2016, Best on Archilovers 2015, Architizer A+ Award 2015, MIPIM Award 2015, German Design Award 2014, WAN Residential Award 2014 med flere.
  
Sammen med bygherrer og samarbejdspartnere har vi gennem årene modtaget en lang række hæderspriser og nomineringer. Vi har skabt projekter med perspektiver, der har vakt interesse langt ud over de nordiske lande – omtalt i medier verden over og udstillet steder som Europa Parlamentet i Bruxelles, De Olympiske Lege i Rio de Janeiro og Den Internationale Arkitekturbiennale i Venedig.