Architecture is a people business.

 

Vi skaber arkitektur med noget på hjerte. Arkitektur, der gør noget ved mennesker og giver noget til steder og samfund. For arkitektur er mere og andet end skulpturelle former og facader. Det er en mulighed for at udforske, udfordre og udforme vores fælles omgivelser, så de giver os alle mulighed for at leve sundere, smartere og mere forbundne liv. Det er det, vi mener, når vi siger: Architecture is a people business!
  

Danske rødder. Nordisk rækkevidde.


   
AART architects er en prisvindende arkitektvirksomhed med danske rødder og nordisk rækkevidde. Vi trækker på mere end 15 års erfaring, og fra vores kontorer i Aarhus, København og Oslo yder vi højt specialiseret rådgivning inden for alle skalaer af arkitektur – fra bygninger og byrum til hele masterplaner – og altid i tæt dialog med bygherrer, brugere og samarbejdspartnere.
  
Vi er engageret i projekter i hele Norden og tror på vigtigheden af at være tilstede lokalt. Det giver os mulighed for at yde rettidig rådgivning og leve os ind i stedets præmisser og potentialer. Flere af de steder, hvor vi bygger, har vi derfor on-site projektkontorer, så vi skaber de bedste betingelser for en tæt dialog gennem hele byggeprocessen. For os er ethvert projekt nemlig en tillidssag.
  

 

Livsstilspioner i en grøn, global bevægelse


 
Vi tror på vigtigheden af at forbedre menneskers liv og gøre en forskel i det samfund, vi er en del af. Derfor er vi stolte over at være en del af den internationale bæredygtighedstænketank Sustainia, hvor vi er hovedpartner og livsstilspioner i Sustainia Living – en global bevægelse med fokus på at vise, hvordan Danmark kan gøre en grøn livsstil til en erhvervssucces på linje med grøn teknologi. 
 
Sammen med vores interne researchafdeling AART+ giver vores partnerskab med Sustainia en unik mulighed for at yde inspirerende, innovativ rådgivning. Det giver os mulighed for at lytte til bygherrer og brugere og udfordre den stillede opgave, så vi skaber merværdi – socialt, økonomisk og miljømæssigt. En holistisk arkitekturforståelse, som vi er stolte af at løfte ind i vores mange projekter.
  

En kompetent og kommunikerende organisation


   
AART architects A/S blev etableret i 2000 af arkitekterne Anders Tyrrestrup (tv), Anders Strange (mf) og Torben Skovbjerg Larsen (th), som fortsat udgør virksomhedens øverste ledelse og partnerkreds. Med AART architects har de skabt en af Danmarks førende arkitektvirksomheder – kåret som fem gange gazellevirksomhed og med mere end 80 ansatte fordelt på kontorer i hele Norden.
   
Gennem årene er fire associerede partnere kommet til og to associerede. I det daglige og strategiske arbejde støttes partnerkredsen derudover af en række nøglepersoner med ansvar for drift, økonomi, kommunikation, forretningsudvikling og konceptudvikling. Tilsammen sikrer de en kompetent og kommunikerende organisation til gavn for bygherrer, samarbejdspartnere og ansatte.
    

Projekter med prisbelønnede perspektiver


 
Build Awards 2017, IAUD Award 2016, Energy Globe Award 2016, WAN Sport in Architecture Award 2016, Plan Award 2016, Best on Archilovers 2015, Architizer Award 2015, MIPIM Award 2015, German Design Award 2014, WAN Residential Award 2014, Iconic Award 2013 med flere.
  
Sammen med bygherrer og samarbejdspartnere har vi gennem årene modtaget en lang række hæderspriser og nomineringer. Vi har skabt projekter med perspektiver, der har vakt interesse langt ud over de nordiske lande – omtalt i medier verden over og udstillet steder som Europa Parlamentet i Bruxelles, De Olympiske Lege i Rio de Janeiro og Den Internationale Arkitekturbiennale i Venedig.